Träning för kropp och själ Träning för kropp och själ

Just nu undervisar jag i Trosa på::

Studio Harmoni


och

Trosa Hot Yoga

 

Yoga + löpning = sant


Komplettera din löpning med en stunds yoga för att stärka din core och balans samt att förbättra fokus och få en ”helare” kropp.  Den yogan jag erbjuder för löpare och andra, består av positioner som vill stärka dina muskler, rörligheten och smidigheten i kroppen. Dessutom bygger yogan uthållighet och förmåga att fokusera.

Yoga förebygger skador och fokus kommer att ligga på höfter och baksida lår, områden där löpare ofta är stela och korta i musklerna. Yogapasset kan ses som en lång härlig löparstretch, då kroppen får sträcka ut sina muskler ordentligt, men där även sekvenser av styrka och avslappning ingår.

Fler och fler upptäcker hur kombinationen av rörlighet, avslappning och andningstekniker kan gynna och komplettera löpning på ett bra sätt. Man kan hitta en teknik och harmoni, få ner pulsen och få mer kontroll. Om man kan överföra det från yogan till löpningen så blir löpningen mer avslappnad.

Vill Ni prova på Yoga på arbetsplatsen eller i kompisgänget?
Jag kommer mer än gärna ut till er och instruerar yoga.i er "hemmiljö". 

Jag ger även privatlektioner, helt anpassade efter just dina behov och önskningar. 

Yoga är för mig att komma hem, hem till mig själv, där mitt sanna jag bor. Min innerliga strävan är att få leva i sanning och harmoni med mig själv och livet. För mig är yogan ett fantastiskt verktyg som ger mig möjlighet till en sund och ärlig relation inte bara till mig själv utan även i relation till mina medmänniskor. Att fokusera på andning och rörelse hjälper mig att släppa alla tankar som ”stör”.

Allt i livet består av motsatser, ljus och mörker, natt och dag, inre och yttre, det är som vi inte uppfattar/uppskattar det ena utan det andra. Vi söker alltid balans, efter vila vill vi ha aktivitet, efter aktivitet vila...

Yoga betyder förening, att oka samman kropp och själ.
Det är den ursprungliga betydelsen av yoga - förening av alla motsatser som till slut bildar en helhet.

Yoga är även att få känna tillit till att allt är som det ska vara och att känna tacksamhet till livet, min kropp och hela mitt väsen.

Yoga hjälper oss att släppa taget om det förflutna, känna tillit till framtiden och att leva i nuet.