Skulle du vilja må bättre än du trodde var möjligt?

Jag är själv ett strålande exempel på att ha gått genom livet och mått ”helt okej” till att idag ha mer livsenergi än jag trodde gick. Jag har alltid varit intresserad av hur jag kan påverka min egen hälsa, men tidigare hakade jag på det ”alla andra” gjorde eller det jag trodde förväntades av mig, medan jag nu kan känna att jag lever mitt liv ”på riktigt”, mer sant och äkta mot mig själv och min omgivning.

Det jag har lärt mig är att det inte finns några lösningar som gäller för alla. Nej, det handlar om att förstå vad som hjälper just dig att må bättre. Det kan vara något helt annat än för din granne, vän eller kollega.

Dessutom är det viktigt att ta ett helhetsgrepp om hälsan, där både kropp, själ och sinne är lika viktiga delar.

• Har du så fullt upp att du inte hinner med dig själv?
• Säger kroppen ifrån med jämna mellanrum och skickar på dig både förkylningar och ont i ryggen etc?
• Skulle du vilja känna mer vardagsglädje? 

Alla kan förbättra sin hälsa och sitt välbefinnande genom att steg för steg ändra sin livsstil! Och det är egentligen ganska enkelt. 

”Carina sänder ut ett lugn och positiv energi. Jag blev peppad till att verkligen göra en förändring. Det finns tid för eftertanke och reflektion och jag går härifrån med smittad positiv energi och en vilja att ta eget ansvar för mitt välmående.”

Caroline

Jag hjälper dig med min föreläsning

Hitta just din unika väg till att må bra och känna dig nöjd med livet 

Med underhållande exempel, enkla tips och handfasta råd hjälper jag dig att hitta just din väg till att må bättre och orka mer av det du drömmer om …

Under föreläsningen får du bland annat lära dig:

• Att mat är bränslet som ger dig energi att orka leva fullt ut och att mat också kan vara den medicin, som får dig att må bra.
• Att det du ’väljer’ att tänka om dig själv och din omgivning skapar din värld.
• Att tar man sig inte tid att träna, får man senare ta sig tid till att bli sjuk. Kroppen är vårt hus, som behöver underhållas för att kunna stå kvar stabilt, friskt och vackert.
Att stunder av återhämtning är nyckeln till en balanserad vardag. 5 min av reflektion varje dag gör underverk. 

Och mycket mera. Allt för att du ska få så mycket mer vardagsglädje och livskraft in i ditt fantastiska liv.

”En kurs väl investerad i dig själv! Kursen tar upp din goda hälsa ur många perspektiv, utan pekpinnar och måsten. Bara att avnjuta en buffé av verktyg till ett sundare och lyckligare liv.” 

Siri Sundqvist


Vill du bli inspirerade till ännu bättre hälsa?

Boka gärna en föreläsning till ditt företag, organisation eller kompisgäng.

För din bästa hälsa,

Carina Berglund
Livsstilsinspiratör