Föreläsningar

Mina kurser vänder sig till Dig som vill må bra och kanske till och med bättre än du gör idag. Alla kan förbättra sin hälsa och sitt välmående genom att steg för steg ända sin livsstil. Detta genom att öka medvetenheten om hur du kan ändra ditt liv så du mår bättre. I alla tider har människan kunnat påverka sin egen hälsa med hjälp av bland annat; rätt kost, vila, aktivitet, kärlek, tankar och känslor. Varje människa har sin egen väg att gå, utifrån sina egna förutsättningar och behov. Vilken är din väg? 

Skapa vägar till bättre hälsa

Du får ta del av enkla och handfasta tips och får råd om hur du ska hitta din nyckel inom dig, så du kan locka fram din fulla potential och styrka. 
Kursen kan omfatta en föreläsning eller flera tillfällen då vi ses och föreläsningarna varvas då med diskussioner och reflektionsövningar. För dem som vill kan hemuppgifter delas ut, att göras mellan gångerna, för att uppnå ökad förståelse och integrering mellan tillfällena vi möts och för att skapa möjlighet för en mer omfattande förändring i ditt utvecklingsarbete med dig själv. 

Kursen tar upp allt från kost, näring och rörelse till känslor och tankar.


 

Om du inte tar hand om din kropp, var ska du då bo?

Sagt av kursdeltagare

Gå kursen! Carina är duktig, ger många bra råd och tips. Hon gör en uppmärksammad på sånt som man kan ta itu med och vad våra tankar styr mycket.

Carina sänder ut ett lugn och positiv energi. Jag blev peppad till att verkligen göra en förändring. Det finns tid för eftertanke och reflektion och jag går härifrån med smittad positiv energi och en vilja att ta eget ansvar för mitt välmående.

En kurs väl investerad i dig själv! Kursen tar upp din goda hälsa ur många perspektiv, utan pekpinnar och måsten. Bara att avnjuta en buffé av verktyg till ett sundare och lyckligare liv.